Nederland  
Valuta:
Schoenen Sale
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzenden

Internationale Bestellingen Wij gebruiken de internationale Express Mail Service voor alle internationale deliveries.We zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten. In het algemeen zullen de producten worden verscheept 2-3 dagen na ontvangst van de bestelling. Please wait ongeveer 5-7 dagen na verzending.

Annuleringen

Wilt u uw bestelling te annuleren, kunt u ons direct e-mail. 4% annuleringskosten. De meeste bestellingen worden verscheept binnen 1-2 dagen vanaf de besteldatum. Bestellingen verzonden kan niet worden geannuleerd. Rendementen in het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, die zou vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, stuur dan een e-mail om ons te vertellen waarom. Geef hem dan aanwijzingen. Producten moeten worden teruggezonden binnen 7 dagen na ontvangst - ongedragen en bevatten alle originele verpakkingen en etiketten. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van re-stocking / processing 20% ​​kosten. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de woning is de verantwoordelijkheid van de consument.

Uitwisselingen

Om een ​​product te veranderen, stuur dan een e-mail om ons te vertellen waarom. Geef hem dan aanwijzingen. Goederen kunnen worden geruild binnen 7 dagen na de datum van ontvangst, zolang ze gebruikt en in originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Bij terugkeer van een item voor een uitwisseling, zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen is de verantwoordelijkheid van de consument.